The Definitive Guide to خواص عناب
The Definitive Guide to خواص عناب
Blog Article
این میوه، کوچک و شیرین است که دو دانه درون خود دارد. عناب خشک بافتی سفت و جویدنی و طعمی شبیه به خرما دارد. طعم عناب خام شیرین و مانند سیب است و میتوان آن را به عنوان میان وعده استفاده کرد. عناب خشک نیز معمولاً برای استفاده در دسرها یا خوردن به تنهایی فروخته میشود.
همچنین مشخص شده که عناب خشک به لاغری و کاهش میزان چربی در خون نوجوانان چاق کمک میکند. و میتواند خطر بیماری قلبی را در نوجوانان کاهش دهد.
میوه عناب می تواند به مبارزه با عفونت ها کمک کند زیرا سرشار از فیتوکمیکال های تقویت کننده سیستم ایمنی است. ثابت شده است که فلاونوئیدهای موجود در عناب عوامل ضد میکروبی قوی هستند.
درباره طریقه مصرف عناب برای لاغری باید گفت که عناب ممکن است میوه جدیدی برای برخی از شما به حساب آید. اگرچه میتوان آن را مانند هر میوه دیگری خورد، اما میتوانید آن را به روشهای دیگری نیز در رژیم غذایی خود بگنجانید.
برای رفع یبوست و تقویت معده و سیستم ایمنی تجویز میشود.
عناب خشک منبع بسیارخوبی از کلسیم و آهن است. آهن جزئی از هموگلوبین درون گلبولهای قرمز خون است. کلسیم نیز مادهای معدنی است که در ساخت استخوانها و دندانها نقش مهمی دارد.
خواص سیاه دانه برای لاغری، پوست، جوش صورت، مو و سلامتی و طرز تهیه روغن سیاه دانه
کمک به چای عناب برای چی خوبه داشتن حالِ خوب فارسی زبانانی که این مجله را می خوانند از اهداف اصلی ماست. نام مجله نیز با توجه به این واقعیت انتخاب شده است که دلفین همیشه از جانداران مورد علاقه بشر بوده و به نوعی نمادی از سرزندگی، هوشمندی، صلح و احوالی خوش است.
عناب تازه و خشک هر دو بهسبب ارزش غذاییشان نزد چینیها اهمیت فراوانی دارند.
توصیه شده است افرادی که دچار نفخ مفرط، انگلهای رودهای و خلط فراوان هستند پیش از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.
پس میتوانید باخیال راحت آن را در فهرست میان وعدههای بی ضرر بگنجانید. اما اگر مایلید از مکملهای حاوی عناب استفاده کنید لازم است از پزشک مشورت بگیرید.
عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز مینامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور میشود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران میدانند.
این اسیدهای چرب، به خصوص پالمیتولئیک اسید، به کارکرد اسید چرب امگا ۶ کمک میکنند.
میوه عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی است، در ابتدا سبز و گرد بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده، زیتونی شکل و چروک میشوند.